30-01-12

Persbericht....

Beste,

 

We zijn goed op weg om onze doelstellingen voor dit seizoen te halen. Het wordt wellicht knokken tot de laatste speeldag, maar een top-3 plaats komt in zicht. Het geleverde spel waarmee we tot nu door de competitie huppelen is van een hoog niveau. En nog één derby bijschrijven op ons palmares en we hebben ze alle vier gewonnen.

 

Maar een nieuw kalenderjaar brengt ook altijd nieuwe uitdagingen met zich mee. Onze eerste uitdaging voor 2012 is de spelersgroep zo goed mogelijk bij elkaar houden, en versterken waar nodig. Ook voor volgend seizoen opteren we weer voor zeven contractspelers. We blijven trouw aan onze visie om zo jeugdspelers de kans te bieden om van het grote werk bij het fanion te proeven. Net zoals we ernaar streven om onze jeugdwerking steeds bij te schaven en de kwaliteit jaar na jaar naar een hoger niveau te tillen.

 

In de luwte en in sneltempo zijn we erin geslaagd onze eerste ploeg voor volgend seizoen grotendeels vast te leggen.

 

Wat wisten we al? Dat onze beide coaches, Sven De Clercq en Luc Rogge, sowieso al tot eind volgend seizoen op post blijven. En Arne Steinbach en Stan Naudts hebben nog een lopende overeenkomst voor komend seizoen.

 

Onze kapitein Stijn Dhondt blijft ook op post en tekende een overeenkomst voor volgend seizoen. Hij start daarmee aan zijn vierde jaargang bij onze club. Zijn maatje Ameth Gueye liet er eveneens geen gras over groeien. De erkentelijkheid omdat we hem als enige club een kans hebben gegeven na zijn zware knieblessure, blijft groot. Hij heeft met veel plezier zijn handtekening gezet onder een contract voor twee seizoenen!

 

En de derde grote kerel? Inderdaad, onze derde toren Bart Samaey moest eveneens niet lang nadenken om zich langer aan ons te binden. Bart ging in op een aanbod voor twee bijkomende seizoenen.

 

Olivier Foucart, onze natuurlijke leider op het terrein, kon niet achterblijven natuurlijk. Ook hij blijft volgend seizoen aan de slag bij Bent Schoenen Waregem.

 

Rest nog Thomas Van De Vondel. De club heeft beslist om Thomas geen nieuw contract aan te bieden. We houden er echter wel aan Thomas te bedanken voor de afgelopen twee fijne jaren bij onze club en wensen hem verder alle succes toe, op alle vlak. We zijn ervan overtuigd dat Thomas het volle pond zal blijven geven voor de rest van het seizoen en zo in schoonheid zal eindigen.

 

Dat betekent dat er nog één plaatsje valt in te vullen. De sportieve staf heeft daarvoor een profiel opgesteld en we bekijken rustig de mogelijkheden voor die spot.

 

Waar we alvast de dingen niet rustig bekijken, is de verdere uitbouw van de jeugdwerking.

We zijn een aantal plannetjes aan het uitwerken, binnenkort hoort u daarover meer.

 

Met vriendelijke groet,

Jürgen Van Marcke.

Sportief Manager

Commentaren

En Harm Loontiens?

Gepost door: Gast | 30-01-12

De commentaren zijn gesloten.