03-02-13

Persbericht

Beste,
 
Er is wat nieuws te melden van het transferfront.

Laten we beginnen met wat onverwacht nieuws.
In onderling overleg hebben we besloten het nog lopende contract van Ameth Gueye te verbreken. Ameth bouwt een zelfstandige activiteit uit als 'personal trainer'. Aangezien hij in Antwerpen woont, is het logisch dat hij daar de meeste klanten heeft. Hij zou dit gerust nog verder kunnen uitbouwen. Maar de verplaatsingen naar Waregem vormen daarbij een barrière. Hij loopt afspraken mis doordat hij telkens rekening moet houden met zijn (vroege) vertrekuur naar de trainingen. Daarom heeft Ameth gevraagd of we het contract kunnen verbreken. We hebben alle begrip voor deze situatie en hebben positief geantwoord op zijn vraag.

Maar er zijn gelukkig ook blijvers. Zowel kapitein Stijn Dhondt en Stan Naudts hebben vrijdagavond hun handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis. Het verheugt ons dat beide sterkhouders ook komend seizoen de Waregemse kleuren verdedigen!

Er is ook een nieuwkomer te melden. Nu Olivier Foucart een punt zet achter zijn carrière, moesten we op zoek naar vervanging. Die hebben we gevonden in de persoon van Brecht Guillemyn. Meteen een streekspeler erbij. Brecht woont in Zwevegem, op een ferme boogscheut van Waregem. Dit seizoen is hij aan de slag bij Oostkamp en heeft een basketverleden bij Port of Antwerp Giants in eerste nationale, en was daarvoor aan de slag bij Power Wevelgem en CBK.
Met Brecht zijn we meteen een verbintenis van twee seizoenen aangegaan.
 
Met Bart Samaey erbij, die nog een lopend contract heeft voor volgend seizoen, staat de teller op vier fanionspelers.

Met vriendelijke groet,
Jürgen Van Marcke.
Sportief Manager
Bent Schoenen Waregem


Brecht guillemyn  

De commentaren zijn gesloten.