15-02-14

Persbericht

Beste,

Vrijdagavond tijdens de wedstrijd  tussen Belfius Mons – Hainaut en Bent Schoenen Waregem in tweede nationale is op het einde van de derde periode plots Sebastien Vermeulen getroffen door (wellicht) een hartstilstand. Direct werden de eerste zorgen toegediend door onder meer onze kine Lien en de zus van Seb die verpleegkundige is. Via een aanwezige defibrillator kon ervoor gezorgd worden dat Sebastien terug kon ademen. Hij werd via de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Charleroi, waar hij de komende 24 uur nog in een kunstmatige coma wordt gehouden om zijn hart en hersenen te beschermen.  Zijn toestand zou nu stabiel zijn. Over de oorzaak is nog niets geweten. Samen met zijn familie, hopen we met de hele club dat Seb goed uit de coma zal komen en volledig kan herstellen. Indien er meer nieuws is, houden we jullie via onze website op de hoogte. Courage Seb !

Commentaren

Sterkte Sebastian!

Gepost door: Peter D | 15-02-14

Wat zeg je op zo’n momenten? Plots is basketbal dan terug maar een vrijetijdsbesteding en niets meer. Veel steun aan Sebastien, zijn familie en de club. Namens Gembo

Gepost door: Michel Albertijn | 15-02-14

Dit zijn de echte tegenslagen. We wensen Seb namens de Kortrijkse clubs een goed herstel toe. Sterkte aan de familie en heel BS Waregem.

Gepost door: Francis Goemaere | 15-02-14

Sterkte, we duimen keihard mee voor een positief herstel.

Gepost door: Familie Peter Neirynck | 15-02-14

Seb, een zeeeer spoedig herstel.

coach Etienne (landelijke Kadetten BS Wargem)

Gepost door: Dewaele Etienne | 16-02-14

Veel steun en een spoedig herstel voor Seb alsook veel sterkte voor de familie en Basket Waregem. Namens de Soba-familie.

Gepost door: Guido Schoovaerts | 21-02-14

De commentaren zijn gesloten.