25-02-14

wedstrijdverslag U14 A

BS Waregem- Melco : 58-57

Na de uiterst slechte prestatie op Gembo van vorige week werd er deze week wel een klinkende revanche van de jongens verwacht.

We beginnen vrij goed aan de wedstrijd , maar laten veel open shots liggen. De tegenstander was wel bij de pinken en het resultaat was Q1 : 8-16. Het tweede quarter waren we verdedigend niet zo super en we lieten ook veel rebounds toe aan de tegenstander. Toch was er een ploeg met veel inzet te zien. Q2 13-14. Ruststand 21-30.

Van bij de start van het derde quarter grepen we onze tegenstander nog agressiever bij de keel en we scoorden nu ook vlotter : Q3 18-11 en meteen waren we weer in de wedstrijd. Het vierde quarter was een echt spannend quarter. Voortdurend op en af tussen beide ploegen en finaal pakken wij oververdiend de zege met een 58-57 winst.

Na twee eerder zware nederlagen tegen melco ( uit en beker ) blijkt dus dat er toch meer in zit. Een dikke proficiat aan het volledige team ( vocale steun van de bank niet te vergeten !!). Goed herpakt na vorige week en nu op naar Giants.

 

Met vriendelijke groeten

 

Luc Rogge

De commentaren zijn gesloten.