29-12-14

woord van de voorzitter

“Beste Basketvrienden,

 

Als voorzitter van KBT Bent Merkschoenen Waregem wens ik aan al onze medewerkers, sponsors, supporters en sympathisanten een spetterend eindejaar toe en vooral een gezond en succesvol jaar 2015 toe vol van liefde, vriendschap en veel sportieve hoogtepunten.

Het jaar 2014 was voor onze club werkelijk een historisch jaar, met onze eerste kampioenstitel in 2e nationale en tevens ons 60-jarig bestaan. Maar het was ook een emotioneel jaar met eerst de (gelukkig tijdelijke) hartstilstand van Sebastien Vermeulen en later zijn definitieve stopzetting als actieve speler. Dit samen met enkele serieuze blessures van 4 basisspelers zorgden voor een turbulent seizoensbegin sedert september. Gelukkig konden we de laatste 4 wedstrijden winnend afsluiten zodat we nog steeds in de running blijven voor de play-offs. We alvast hopen deze reeks verder te zetten in januari 2015, met onze eerste (uit)wedstrijd op vrijdag 2 januari op Antwerp Giants 2 !

Geniet nog samen met familie en vrienden van deze wat rustiger dagen rond de jaarwisseling en we zien elkaar zeker terug voor de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe jaar op 10 januari tegen competitieleider Gent Hawks. Tot dan !”

De commentaren zijn gesloten.