04-01-16

Woord van de voorzitter

“Beste Basketvrienden,

 

Als voorzitter van KBT Bent Merkschoenen Waregem wens ik aan al onze (jeugd)spelers, trainers, medewerkers, sponsors, supporters en sympathisanten een spetterend eindejaar toe en vooral een gezond en succesvol jaar 2016 toe vol van liefde, vriendschap en veel sportieve hoogtepunten.

Het jaar 2015 was voor onze club een sportief sterk jaar, waarbij we eind vorig seizoen nog de finale speelden van de play-offs. Dit seizoen hebben we een heel sterke 1e ronde achter de rug, met en logische eerste plaats tot gevolg. Dit is trouwens ook het geval met onze two-ploeg ! In 2016 hopen we op de ingeslagen weg verder te gaan met als doel in de play-offs opnieuw mee te strijden voor de kampioenstitel. De eerste wedstrijd van 2016 is trouwens in en tegen onze rivaal Gembo op zondag 10 januari.

Geniet nog samen met familie en vrienden van deze wat rustiger dagen rond de jaarwisseling en we zien elkaar zeker terug voor de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe jaar op 16 januari tegen Gent Hawks. Tot dan !”

 

Mvg

Kristof Chanterie

voorzitter KBT BM Waregem

persconferentie Bent 025.JPG

De commentaren zijn gesloten.