11-02-16

transfernieuws

Beste,

Tussen mijn bericht van 30 januari en vandaag is er al heel wat water naar de zee gevloeid. En is er ook heel wat werk verzet om het seizoen 2016-2017 voor te bereiden.

Vooreerst zijn we verheugd om te kunnen melden dat ook Thomas Foucart volgend seizoen onze wit-rode kleuren verdedigt. Met Thomas bereikten we een nieuwe overeenkomst voor één seizoen.

Wij proberen coaches en spelers altijd voor langere tijd aan ons te binden. Maar soms moeten we toch afscheid nemen. Dat gaan we op het einde van het seizoen doen van onze kapitein Stijn Dhondt en van Bram Van Hulle. Stijn was zeven seizoenen aan de slag aan de Gaverbeek, Bram drie seizoenen.

Ondertussen hebben we al wel een versterking op de kop getikt. Robbe Naudts (Melco Ieper) komt de Waregemse rangen vervoegen, we bereikten met Robbe een akkoord voor één seizoen. En voor wie het nog niet wist: ja, Robbe is de (jongere) broer van Stan Naudts.

Wijziging in de coaching staff: door werkomstandigheden is voor Chris Lannoo de combinatie assistant-coach/jeugdcoördinator/jeugdtrainer niet meer haalbaar. Na onderling overleg is er beslist dat Chris aan boord blijft als jeugdcoördinator en video analist (een taak die hij als assistant-coach al opnam). Als versterking van de coaching staff hebben we Jan Guns als assistant-coach aangetrokken. De prille dertiger heeft door aanslepend blessureleed zijn spelerscarrière al vroeg moeten afbreken. Hij heeft zich dan maar op zeer jonge leeftijd volledig op het coachen gestort. Jan is momenteel aan de slag als head-coach van Falco Gent B in tweede Landelijke.

Het verheugt ons ook dat Hans De Wispelaere aan boord blijft. Net zoals dit seizoen zal Hans zich volgend seizoen ontfermen over onze Two en de Nationale U21.

Met vriendelijke groet,
Jürgen Van Marcke.

Sportief Manager

Bent Merkschoenen Waregem

BM - Ieper 502.JPG

De commentaren zijn gesloten.